Om mig

20130714_181018 (2)ssssVälkommen hit!
Jag heter Britten Asplund och jag är 51 år och bor i Skellefteå i Västerbotten. Jag har två söner, varav en som har flyttat hemmifrån. Jag tycker bl.a. om att fotografera och att titta på film. Jag försöker att simma och promenera en hel del också. Mitt fotointresse tog fart våren 2011 så jag är nybörjare men jag vill utvecklas. Idag använder jag mig av Sony NEX-5:an med objektiven Sony E 16/2,8, E 18-55/3,5-5,6 och E 18-200/3,5-6,3. Jag är väldigt sugen att köpa en proffs kamera men det får bli när jag känner att jag förtjänar en bättre kamera. Jag blir ju inte en bättre fotograf för att jag har en värstingkamera. Jag ska försöka att ta så mycket bilder som möjligt för att bli bättre och att utveckla fotograferandet.

I den här bloggen får du ta del av mina bilder och personliga texter och säkert en hel del annat också. Det är © som gäller här både på text och bild. Vill du använda dig av något på bloggen vill jag att du kontaktar mig och frågar först.

Undrar du över något om mig, bloggen eller om fotograferandet? Tveka inte att fråga!

Kontakt: britten20@hotmail.com

17 tankar om “Om mig

 1. Hej Britten! Jag tycker oxå det är kul att fota! Har alltid tyckt det, men har inte heller en bra kamera…funderar precis som du på att göra en investering så småningom!
  Jag kommer från Umeå, inte långt från dig, men bor i Grekland.
  Kram
  ☼☼☼

 2. Af en gammel pro fotograf at være, kan man altid lave gode billeder lige meget hvilket kamera, så en som jeg kan OGSÅ lave en masse dårlige billeder 😉 – Øv dig med forskellige belysning hvis du ønsker at taget et portræt (http://www.starone.dk/bhome/?page_id=35) og skriv ned i starten, indtil du er sikker (lidt mere sikker) prøv at tage billeder om natten med og uden stativ. Der er mange muligheder. Har du nogle spørgsmål er du ALTID velkommen til at kontakte mig. Din blog er virkelig god OG viser kvalitet!!

 3. Hej!

  Såg dig på Photo Challenge – tur. Jag tycker om dina bilder och har ungefär samma utgångsläge. Ålskar att fotografera men är bara amatör. Glad sådan. Hoppas få tid att lära mig mer. Lycka till!

  • Tack så mycket! Visst är det roligt att fotografera? Såg dina bilder och du är mycket duktig tycker jag och det som är så kul att ju att vi kan utvecklas hela tiden med fotandet om viljan finns. 🙂

 4. Jag tycker ju om att fotografera, hade chansen att köpa en CANON EOS 7D, tjänade lite pengar. Men jag är ju amatör vilket jag föredrar, jag kan fotografera som den artist jag är, jag är framförallt konstnär och màlar här i Paris.

  Du tar fina bilder och den kameran som du har är bra.

  • Tack Maria! Ja visst är det roligt att fotografera. Jag kommer också sen när jag får råd att köpa en bättre kamera. Känner att jag nästan har ”växt” ur den jag har nu. Ha det gott! 🙂

 5. Hi Britten. Please, can you tell me the html code that you use for translate the blog ?
  I don’t like mine but I don’t know other …
  thank you !
  Max

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: