Fototriss: Utsikt

Jag for ut med hopp och tro om toppenbilder idag men förutsättningarna var ju lite emot mig då det gäller vädret gråmulet och trist. Men jag hade en tanke i alla fall och jag tror att den tanken blev ganska bra ändå trots det tråkiga vädret.

Jag står på en av våra centrumbroar och tar utsikten därifrån. Budskapet är tydligt för oss som bor här i Skellefteå och det är ishockeyn och dess matcher i slutspelet.

Fler bidrag hittar ni på

banner

Annonser

28 thoughts on “Fototriss: Utsikt

 1. Själv hade jag ju hoppats på att HV skulle vinna i år, men de kommer nog igen någon gång. Men av dom som är kvar håller jag helt klart på Skellefteå =)

 2. Oj snön ligger kvar hos dig…vi bor i ett avlångt land minsann.
  Här nere är det över med slutspelet…HV åkte ju ut mot Färjestad..attans..nu får vi väl hålla på Skellefteå då..

  Fin utsiktstriss!!

 3. Gillar motiven, speciellt den första, med vägen som två raka sträck som försvinner i fjärran. Tycker du skall experimentera lite med att fota därifrån när det är mörkt någon gång, Tänk dig sträcken av röda bakljus på högersidan och vita strålkastare på vänstra sidan med lite skyltbelysningar i bakgrunden.

 4. Varje stad har sin charm och Skellefteås känner jag till eftersom jag har en bror som bor där ;-))

  men det där med att hänga med i hockeyn är jag superdålig med – dvs inte alls intresserad men förstår att det kan vara viktigt för ”din stad”….

  och jag kommenterar med en hejhopp mailadress för WordPress krånglar med att jag måste ha ett loggin för min ordinarie mailadress och det tänker jag inte skaffa – varken för WordPress eller Gravatar – dessutom har jag aldrig haft ett login där och så har jag kommenterat hos WordPress bloggare i flera er. Är skitsur på wordpres (är inte ensam om det faktiskt) att det är ändrat till detta dåliga……

 5. Kul med en sådan kraftig inzoomning! Förstår att det inte går utan att byta objektiv. Men en fin o snygg sammanhållning i trissen blir resultatet.
  Snyggt trissat!

 6. det här är visst vad jag skulle kalla toppenbilder, jätteläckra ju.
  snyggt med fågelperspektivet.

  ser att ni fortfarande har snö, vi har sluppit den nu men dras nu istället med rätt så hårda vindar.

 7. Snygga bilder från sånt som vi oftast bara passerar utan att reflektera. Och heja Skellefteå! Min favorit nu när HV så snöpligt åkte ur …

 8. Ser i kommentarerna att det är Skellefteå! Man blir ju lite förvånad när det i Fototriss visas bilder på ställen man känner igen.
  Fina bilder du tagit trots vädret. Men svartvitt gör sig alltid bra.
  Ha en fortsatt bra vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: